Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Конференција за медиуми „Даночни мерки и предизвици на даночните реформи“
Вторник, 11.07.2017 11:30 - 12:00, Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат

Ги покануваме претставниците на медиумите на прес конференцијата на тема „Даночни мерки и предизвици на даночните реформи“ на која ќе бидат презентирани даночните мерки на УЈП за обезбедување на даночна усогласеност и даночните реформи во делот на персоналниот данок.
Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат, на 11.07.2017 / вторник, со почеток од 11.30 часот.

         
       
         

Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директор на УЈП
  • Ивана Дончевска – Сектор за регистрација и утврдување на даноци
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (224 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија