Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
е-Даноци за мали и средни претпријатија
10.04.2009

Користењете современ систем за електронско поднесување на даночни пријави, е- Даноци http://etax.ujp.gov.mk/, и заштедете време, намалете ги административните трошоци и намалете го ризикот од човечки грешки при пријавување на данокот. Системот овозможува побрза и поефикасна обработка на голем број на податоци и висок степен на безбедност и сигурност на податоците. повеќе>>>

Dsc02308_thumb   Dsc02309_thumb   Dsc02326_thumb      
 
 
     
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија