Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Упатство за користење на тест сервер за производителите на фискална опрема
Име: Упатство за користење на тест сервер за производителите на фискална опрема
Објава: УЈП-ИТ-У.2-03/1
Важи од: 28.02.2014 

Со ова Упатство се опишува начинот за користење на тест серверот на Управата за јавни приходи наменет за производителите на фискален систем на опрема.

Pdf_16   Превземи го документот  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија