Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето како и начинот на издавање на потврдата за даночен резидент на Република Македонија
Име: Правилник за формата и содржината на барањето како и начинот на издавање на потврдата за даночен резидент на Република Македонија
Објава: Службен весник на РМ, бр.32/14
Важи од: 13.02.2014 

Со овој правилник, се пропишува формата и содржината на барањето како и начинот на издавање на потврдата за даночен резидент на Република Македонија.

Pdf_16   Превземи го документот  (22 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија