Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договорот меѓу Владата на РМ и Владата на Р.Казахстан за одбегнување на двојното одданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на даночите на доход.
Име: Договорот меѓу Владата на РМ и Владата на Р.Казахстан за одбегнување на двојното одданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на даночите на доход.
Објава: Службен весник на Р.М., број 154/2012
Важи од: 01.01.2016 

Договорот меѓу Владата на РМ и Владата на Р.Казахстан за одбегнување на двојното одданочување и за заштита од фискалната евазија по однос на даночите на доход.

Pdf_16   Превземи го документот  (874 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија