Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за начинот на пресметување и уплатување на данокот на добивка и спречување на двојното ослободување или двојното оданочување
Име: Правилник за начинот на пресметување и уплатување на данокот на добивка и спречување на двојното ослободување или двојното оданочување
Објава: Службен весник на Р.М. број 173/11... 72/14
Важи од: 08.05.2014 

Со овој правилник се пропишува начинот на пресметување и уплатување на данокот на добивка и спречувањето на двојното ослободување или двојното оданочување.

Pdf_16   Превземи го документот  (88 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија