Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Recnik
Преглед на даночен обврзник
ПРЕГЛЕД НА ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ
Назив ЦЕНТАР ЗА ГРАЃАНСКИ ПРАВА АКОРД СКОПЈЕ
Правна форма ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃЃАНИ 
Дејност Дејности на други организации врз база на зачленување неспомнати на друго место 
ЕДБ 4030002464064
Матичен број 5711835
Жиро сметка 000300000001576383
Депонент банка КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ 
Адреса БУЛ. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ 47/16  
Место СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
Телефон 02/121-069  
Факс  

Пристап до повеќе информации

Пристап до повеќе податоци им е овозможен само на одредени државни институции. За да добиете пристап до повеќе информации најавете се со Вашето корисничко име и лозинка.


Најава во системот
Корисник
Лозинка
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија