Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Пребарување на даночни обврзници

Управата за јавни приходи овозможува увид во основните податоци за даночни обврзници/правни лица од евиденцијата на Управата за јавни приходи. Пристап до повеќе податоци за правните лица им е овозможен само на одредени државни институции.

Напомена: Доколку Вашите адресните податоци се разликуваат од оние кои што се прикажани во Прегледот на даночни обврзници, Ве потсетуваме дека имате обврска промената веднаш да ја пријавите во Централниот регистар на РСМ

Не е пронајден ниту еден даночен обврзник којшто ги задоволува внесените критериуми
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија