Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Регионална дирекција Тетово

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА ТЕТОВО
ул. Дервиш Цара бр 56, 1200 Тетово
тел. 044/335 515; 076/464 604
факс 044/335 515
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот


Даночно одделение Гостивар
бул. Браќа Гиновски бр.86, 1230 Гостивар
тел. 042/214 404; 076/464 608
факс 042/217 304
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот

Даночен шалтер Брвеница
Oпштинска зграда, с. Брвеница бб
тел. 076/446 538
Работно време: среда 08.30 - 16.30 часот

Даночно одделение Кичево
бул. „Ослободување“ бр. 6, 6250 Кичево
тел. 045/225 311; 076/464 683
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот

Даночен шалтер Врапчиште
Oпштинска зграда, с. Добри Дол бб
тел. 076/464 634
Работно време: петок 08.30 - 16.30 часот 

Даночен шалтер Дебар
ул. „Вељко Влаховиќ“ бб, 1250 Дебар
тел. 046/831 577; 076/464 661
факс 046/832 848
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Маврово-Ростуша
Oпштинска зграда, с. Ростуша бб
тел. 076/464 647
Работно време: петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Македонски Брод
ул. „Маршал Тито“ бб, Македонски Брод
тел. 045/275 236; 076/464 232
факс 045/274 536
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночен шалтер Боговиње
Oпштинска зграда, с. Боговиње бб
тел. 076/446 538
Работно време: петок 08.30 - 16.30 часот

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија