Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Односи со јавност

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ И КОМУНИКАЦИЈА
Шеф на канцеларија за односи со јавност и комуникација/Портпарол
контакт: Весна Новаковиќ
моб. 075/327 270, тел. 02/3299 597
e-пошта: vesna.novakovic@ujp.gov.mk


РЕГИОНАЛНИ ПОРТПАРОЛИ

Дирекција за големи даночни обврзници
контакт: Александар Стојков
моб. 076/446 497, тел. 02/3251 609
е-пошта: aleksandar.stojkov@ujp.gov.mk


Регионала дирекција Скопје

Контакт: Виолета Ставрова
моб. 076/446 628, тел. 02/3213 907
е-пошта: violeta.stavrova@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Струмица
контакт: Лидија Гошева Пакетова
моб. 076/446 587, тел. 034/343 057 лок.112
е-пошта: lidija.gosheva-paketova@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Тетово
контакт: Гоце Веселиноски
моб. 075/402 099, тел. 044/335 515
e-пошта: goce.veselinoski@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Битола

контакт: Снежана Стојановска
моб. 075/346 804, тел. 047/235 502; 047/235 503 лок. 121
e-пошта: snezana.stojanovska@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Штип
контакт: Сузана Стошевска Николовска
моб. 075/402 631, тел. 031/425 115
e-пошта: suzana.stoshevska-nikolovska@ujp.gov.mk

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија