Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ПО ПОВОД ЕДНА ГОДИНА „МОЈ ДДВ“
Среда, 01.07.2020 10:03 - 10:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје (на платото во дворот на зградата на УЈП Генерална дирекција)

Управата за јавни приходи известува дека на ден 01.07.2020 година (среда ) со почеток во 10.00 часот на платото во дворот на Генералната дирекција - Скопје што се наоѓа ул. Кузман Јосифовски Питу бр. 1 Скопје, Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод ,,Една година МојДДВ со граѓаните”

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија