Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Персонален данок
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Персонален данок на доход
Закони
01.01.2018 
Персонален данок на доход
Правилници
24.03.2011 
Персонален данок на доход
Правилници
13.02.2014 
Персонален данок на доход
Правилници
29.12.2018 
Персонален данок на доход
Правилници
06.01.2007 
Персонален данок на доход
Правилници
01.01.2018 
Персонален данок на доход
Правилници
25.11.2011 
Персонален данок на доход
Правилници
28.12.2018 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија