Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба меѓу Македонската влада и Владата на Италијанската Република за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал и за заштита од фискална евазија
Име: Спогодба меѓу Македонската влада и Владата на Италијанската Република за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал и за заштита од фискална евазија
Објава: Службен весник на РМ, бр.34/1997
Важи од: 01.01.2001 

Спогодба меѓу Македонската влада и Владата на Италијанската Република за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал и за заштита од фискална евазија

Pdf_16   Превземи го документот  (87 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија