Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Владата на Македонија и Владата на Финска за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците од доход
Име: Договор меѓу Владата на Македонија и Владата на Финска за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците од доход
Објава: Службен весник на РМ, бр.7/2002
Важи од: 01.01.2003 

Договор меѓу Владата на Македонија и Владата на Финска за одбегнување на двојното оданочување по однос на даноците од доход

Pdf_16   Превземи го документот  (101 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија