Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба меѓу Македонската Влада и Бугарската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал и за заштита на фискалната евазија
Име: Спогодба меѓу Македонската Влада и Бугарската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал и за заштита на фискалната евазија
Објава: Службен весник на РМ, бр.23/1999
Важи од: 01.01.2000 

Спогодба меѓу Македонската Влада и Бугарската Влада за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал и за заштита на фискалната евазија

Pdf_16   Превземи го документот  (13 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија