Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата, содржината и начинот на доставување и одобрување на извештајот за донирани финансиски средства
Име: Правилник за формата, содржината и начинот на доставување и одобрување на извештајот за донирани финансиски средства
Објава: “Службен весник на РСМ“, број 5/21
Важи од: 09.01.2021 

Со овој правилник се пропишува формата, содржината и начинот на доставување и одобрување на извештајот за донирани финансиски средства.

Pdf_16   Превземи го документот  (24 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија