Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на законска регулатива
Уредба со законска сила за примена на Законот за данокот на личен доход за време на вонредна состојба
Име: Уредба со законска сила за примена на Законот за данокот на личен доход за време на вонредна состојба
Објава: “Службен весник на РСМ“, број 79/2020
Важи од: 26.03.2020 

      

Pdf_16   Уредба со законска сила за примена на Законот за данокот на личен доход за време на вонредна состојба   (292 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија