Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето за паушално плаќање на персонален данок на доход
Име: Правилник за формата и содржината на барањето за паушално плаќање на персонален данок на доход
Објава: Службен весник на РМ, бр.197/17
Важи од: 01.01.2018 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на барањето за паушално плаќање на персонален данок на доход

Pdf_16   Превземи го документот  (25 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија