Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Одлука за ослободување од обврска за користење на интегриран автоматски систем за управување на вршителите на авто-такси превоз на патници
Име: Одлука за ослободување од обврска за користење на интегриран автоматски систем за управување на вршителите на авто-такси превоз на патници
Објава: Службен весник на Р.М, број 16/2015...,202/2016
Важи од: 15.11.2016 

Со оваа одлука се ослободуваат вршителите на авто-такси превоз на патници од обврската за користење на интегриран автоматски систем за управување.

Pdf_16   Превземи го документот  (41 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија