Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Република Македонија и Република Косово за одбегнување на двојното оданочување и за заштита на фискалната евазија по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Име: Договор меѓу Република Македонија и Република Косово за одбегнување на двојното оданочување и за заштита на фискалната евазија по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Објава: Сужбен весник на Р.М., број 10/2012
Важи од: 01.01.2013 

Договор меѓу Република Македонија и Република Косово за одбегнување на двојното оданочување и за заштита на фискалната евазија по однос на данокот на доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (961 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија