Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за издавање на одобрение за намалување на пресметаниот данок на добивка по основ на воведување во употреба на одобрен систем на опрема за регистрирање на готовинските плаќања
Име: Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за издавање на одобрение за намалување на пресметаниот данок на добивка по основ на воведување во употреба на одобрен систем на опрема за регистрирање на готовинските плаќања
Објава: Сужбен весник на Р.М., број 162/2011
Важи од: 25.11.2011 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на образецот на барањето за издавање на одобрение за намалување на пресметаниот данок на добивка по основ на воведување во употреба на одобрен систем на опрема за регистрирање на готовински плаќања.

Pdf_16   Превземи го документот  (56 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија