Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на годишната сметка
Име: Правилник за формата и содржината на годишната сметка
Објава: Службен весник на Република Македонија бр.52/2011
Важи од: 14.04.2011 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на годишната сметка.

Pdf_16   Превземи го документот  (65 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија