Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Исламската Република Иран за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Име: Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Исламската Република Иран за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал
Објава: Службен весник на Р.М.; број.7/2002
Важи од: 01.01.2015 

Меѓународен договор помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Исламската Република Иран за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (84 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија