Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
Даночна академија

бул. Кузман Jосифовски-Питу бр.1, 1000 Скопје
тел. 02/3299 684; 076/446 301
е-пошта: danochna.akademija@ujp.gov.mk
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија