Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Регионална дирекција Кавадарци

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА КАВАДАРЦИ
ул. „Вељко Влаховиќ“ бр.7, 1430 Кавадарци
тел. 043/411 752; факс 043/411 751
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот

 

Даночно одделение Велес
ул. „8-ми Септември“, бр.41, 1400 Велес
тел/факс 043/231 597
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот
 
Даночен шалтер Валандово
ул. „4-ти Јули“ бр. 1, 2460 Валандово
тел/факс 034/382 032
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночно одделение Гевгелија
ул. „7-ми Ноември“ бр. 49, 1480 Гевгелија
тел/факс 034/213 673
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот
 
Даночен шалтер Росоман
ул. „Пролетерска“ бр.19, Росоман
тел. 043/441 950; 076/464 334
Работно време: четврток 08.30 - 16.30 часот  
Даночен шалтер Неготино
ул. „Ацо Аџи Илов“ бр. 2, 1440 Неготино
тел/факс 043/361 126
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
 
Даночен шалтер Градско
ул. „Маршал Тито“ бр.70 А, Градско
тел. 043/251 257; 076/464 485
Работно време: вторник 08.30 - 16.30 часот  
Даночен шалтер Демир Капија
ул. „11Октомври“ бб (општинска зграда)
тел. 076/464 346
Работно време: вторник 08.30 - 16.30 часот
 
Даночен шалтер Дојран
Кеј 3-ти Ноември (општинска зграда)
тел. 076/464 382
Работно време: вторник 09.00 - 16.00 часот
Даночен шалтер Богданци
ул. „Маршал Тито“ бр.64 (општинска зграда)
тел. 076/464 410
Работно време: вторник 09.00 - 16.00 часот
 

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија