Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Регионална дирекција Битола

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА БИТОЛА
ул. „Димитар Илиевски – Мурато” бр.24-а, 7000 Битола
тел. 047/235 504; факс 047/235 501
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот


Даночно одделение Прилеп
ул. „Прилепски бранители” бб, 7500 Прилеп
тел. 076/464 333; 076/ 464 212; 076/464 296
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот

Даночен шалтер Ресен
ул. „Мите Богоевски“ бр.7, 7310 Ресен
тел. 047/454 115; 047/451 876
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночно одделение Охрид
ул. „Димитар Влахов“ бб, 6000 Охрид
тел. 046/262 509; факс 046/266 634
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот 
Даночен шалтер Крушево
ул. „Илинденска“ бб, 7550 Крушево
тел. 048/477 071; 048/ 477 108
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
                                      

Даночен шалтер Струга
ул. „Боро Хаџиевски – Путе“ бб, 6330 Струга
тел/факс 046/782 356
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Новаци
ул. „Новачки пат“ бб (општинска зграда), с. Новаци
тел. 047/282 035
Работно време: понеделник и среда 12.00 - 15.00 часот
Даночен шалтер Демир Хисар
ул. „Македонија“ бб, 7240 Демир Хисар
тел/факс 047/276 911; 047/276 651
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Могила
Општинска зграда, с. Могила
тел. 047/296 175
Работно време: вторник и четврток 12.15 - 15.00 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија