Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Регионална дирекција Штип

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА ШТИП
Плоштад Слобода бб, 2000 Штип
тел. 032/397 818; факс 032/392 050
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот

Даночно одделение Струмица
ул.„Светозар Марковиќ” бр.1, 2400 Струмица
тел/факс 034/343 057
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДО СТРУМИЦА (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот
Даночен шалтер Пробиштип
ул. „Јаким Спиров“ бр. 3, 2210 Пробиштип
тел/факс 032/483 121
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночно одделение Куманово
Плоштад Маршал Тито бб, 1300 Куманово
тел/факс 031/425 115
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДО КУМАНОВО (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                 сабота 08.30 - 14.00 часот
Даночен шалтер Свети Николе
Плоштад Илинден бб, 2220 Свети Николе
тел/факс 032/443 340
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночен шалтер Виница
ул. „Бел камен“ бб, 2310 Виница
тел/факс 033/361 626; 033/361 626
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Радовиш
ул. „22-ри Октомври“ бб, 2420 Радовиш
тел/факс 032/635 254
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Делчево
бул. „Македонија“ бб, 2320 Делчево
тел. 075/402 646
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночно шалтер Берово
ул. „Димитар Влахов“ бр. 10, 2330 Берово
тел/факс 033/471 232
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Кочани
ул. „Теодосие Паунов“ бр.2, 2300 Кочани
тел/факс 033/272 368; 033/274 030
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 

Даночен шалтер Василево
Општинска зграда, с.Василево
тел. 034/353 589
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Кратово
ул. „Маршал Тито“ бр.1, 1360 Кратово
тел/факс 031/481 109
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Босилово
Општинска зграда, с.Босилово
тел. 076/464 377
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Крива Паланка
ул. „Св.Јоаким Осоговски“ бр.175, 1330 Крива Паланка
тел/факс 031/374 302
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Ново Село
ул. „Мануш Турновски“ бб (Општинска зграда, с. Ново Село)
тел. 034/355 035
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Пехчево
ул. „Борис Кидрич“ бр.40
(зграда на општина Пехчево)
тел. 076/464 545
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 16.30 часот
Даночен шалтер Ранковце
Општина Ранковце
(зграда на општина Ранковце)
тел. 076/446 396
Работно време: вторник 08.30 - 16.30 часот
Даночен шалтер Македонска Каменица
ул.„Каменичка“ бб, Македонска Каменица
(општинска зграда)
тел. 075/402 646
Работно време: петок 08.30 - 16.30 часот 
Даночен шалтер Чешиново-Облешево
ул. „Маршал Тито“ бб
тел. 033/351 131
Работно време: вторник 08.30 - 16.30 часот

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија