Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
Регионална дирекција Скопје

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА СКОПЈЕ
ул. „11 Октомври” бр. 27, 1000 Скопје
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА РД СКОПЈЕ (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот (прием на странки 08:00-14:30)
Приемна канцеларија / Контакт центар:
                            понеделник - петок 07.30 - 19.30 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија