Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Преглед на образец
Барање за враќање на ДДВ на членови на меѓународни организации
Кратко име: ДДВ-14/а
Тип на данок: Данок на додадена вредност

Членови на меѓународни организации за прометот на добра и услуги извршени спрема нив можат да бараат враќање на ДДВ на образецот “ДДВ-14/а”.

Pdf_16   Барање за враќање на ДДВ на членови на меѓународни организации  (413 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија