Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
Преглед на образец
Барање за пристап и исправка на лични податоци
Кратко име: УЈП-ИТ-З.2-01/1
Тип на данок: Друго

Барањето се доставува до Офицерот за заштита на личните податоци во УЈП, кој е овластен да посредува при остварувањето на правото за пристап и исправка на личните податоци:

УПРАВА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ
Генерална дирекција Скопје
бул. Кузман Jосифовски-Питу бр.1, 1000 Скопје
За: Офицер за заштита на лични податоци

Контакт - Офицери за заштита на лични податоци:

  • Татјана Банишка Митровска (тел. 02/3299 537, е-пошта: Tatjana.Banishka-Mitrovska@ujp.gov.mk)
  • Горан Димовски (тел.02/3299 673, е-пошта: Goran.Dimovski@ujp.gov.mk)
Pdf_16   Превземи го документот  (268 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија