Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на законска регулатива
Закон за даночни, царински и други фискални погодности во врска со одржувањето на Уефа супер куп 2017 во Република Македонија
Име: Закон за даночни, царински и други фискални погодности во врска со одржувањето на Уефа супер куп 2017 во Република Македонија
Објава: Службен весник на РМ, бр.190/16
Важи од: 17.10.2016 

Со овој закон се уредуваат даночните, царинските и другите фискални погодности, условите, начинот и постапката на користењето на фискалните погодности во врска со одржувањето на УЕФА Супер Куп 2017 во Република Македонија.

Pdf_16   Превземи го документот  (51 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија