Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот
Име: Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот
Објава: Службен лист бр.11/81
Важи од:  

Спогодба помеѓу Социјалистичка Федеративна Република Југославија и Кралството Белгија за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот на доход и на имот, преземен од страна на Република Македонија. Договорот ќе се применува до датумот кога ќе отпочне примената на договорот склучен помеѓу Република Македонија и Белгија.

Pdf_16   Превземи го документот  (1 MB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија