Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Пребарување на даночни обврзници

Управата за јавни приходи на својата веб страница www.ujp.gov.mk, во моментов, овозможува пристап со безбедносна шифра до повеќе податоци за правните лица единствено на одредени државни институции, додека другите корисници имаат увид во основните податоци за правни лица од евиденцијата на Управата за јавни приходи.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија