Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јули 2015
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.06.2015 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ЈУЛИ 2015

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

03 Чашка 8 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Центар Жупа 9 јули од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Пласница 14 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 16 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Желино 21 јули од 10.30 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 21 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 22 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Јегуновце 23 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Ѓорче Петров 24 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Пласница 28 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

Pdf_16   Превземи го документот  (119 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија