Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Даночен шалтер за Радиодифузна такса

бул.„Гоце Делчев“ б.б., 1000 Скопје
(зграда на Македонска радиотелевизија-приземје)
тел. 02/3112 327
Работно време: понеделник - петок 08.30 - 18.00 часот
                                                сабота 08.30 - 14.00 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија