Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
20.03.2020
ИНСПЕКТОРИТЕ НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ НА ТЕРЕН СО ДРЖАВНИОТ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ

Управата за јавни приходи зема активно учество во спречување и ширење на Корона вирусот Covid -19. По однос на заклучокот од 23-та седница на Владата на Република Северна Македонија, Управата за јавни приходи од денес ги стави на располагање сите свои капацитети и ресурси (инспектори, контролори и возила), за вршење заеднички координирани активности на терен, заедно со инспекторите на Државниот пазарен инспекторат.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија