Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
24.06.2019
ИЗВЕСТУВАЊЕ за продолжување на рокот за Јавниот Повик за аплицирање на кандидати - студенти за волонтирање во Управата за јавни приходи

Управата за јавни приходи го продолжува рокот за аплицирање на кандидати – студенти за волонтирање во сите организациони единици на  Управата за јавни приходи. 

Аплицирањето ќе трае се додека не се пополни потребниот број на волонтери.

Заинтересираните кандидати - студенти потребната документација може да ја достават и на е-пошта: info@ujp.gov.mk и по пошта на адресата Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 1, 1000 Скопје Управа за јавни приходи – Генерална Дирекција, со назнака: „За Јавен повик за волонтирање во УЈП.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија