Memorandum_mk
05.12.2018
Шалтерот на УЈП во општина Чаир во функција секој работен ден

Заради регистрација на граѓаните на системот е-пдд и прием на барањата за регистрација на системот е-пдд, шалтерот на УЈП лоциран во општината Чаир, до 31.12.2018 година, ќе биде во функција секој работен ден од 08.30 до 16.30 часот.

За дополнителни информации, граѓаните можат да се обратат во Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија