Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
23.11.2018
РЕГИСТРАЦИЈА НА СИСТЕМОТ Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК И ПРИЕМ НА БАРАЊАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И СЕКОЈА САБОТА ДО 31.12.2018 ГОДИНА

Со цел граѓаните да можат да се Регистрираат и го поднесат Барањето за регистрација на системот е-Персонален данок во законскиот рок, Управата за јавни приходи покрај дополнителните шалтери (види соопшение http://www.ujp.gov.mk/mk/javnost/soopstenija/pogledni/660 и http://www.ujp.gov.mk/mk/javnost/soopstenija/pogledni/663) ги известува граѓаните дека сите даночни канцеларии на УЈП до 31.12.2018 година ќе работат и во сабота од 08.30 до 14 часот.
Потсетуваме дека Барањата за регистрација на системот е-Пероснален данок, може да се поднесат и во Дирекцијата за големи даночни обврзници.

За дополнителни информации, граѓаните можат да се обратат во Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија