Memorandum_mk
16.05.2018
Поради надградба на ИТ системите на УЈП, електронските даночни услуги во прекин на 17 мај 2018

Се известуваат даночните обврзници и корисниците на електронските услуги на УЈП дека поради вршење на надградба на системите е-Даноци, е-Персонален данок, МПИН и ГПРС фискализација ќе има прекин на е-услугите на Управата за јавни приходи во текот на утрешниот ден / 17.05.2018 (четврток), во периодот од 9 до 12 часот.

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија