Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Конференција за медиуми - „Резултати на УЈП во 2009“
Среда, 30.12.2009 13:00 - 14:00, УЈП - Генерална Дирекција 2-ри кат (зграда на НБРМ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на средствата за јавно информирање на пресконференција на тема „Резултати на УЈП во 2009“, која ќе се одржи во УЈП - Генерална Дирекција 2-ри кат (зграда на НБРМ) на 30 декември 2009/среда, во 13:00 часот.

Список на учесници
  • Горан Трајковски, Директор
  • Елена Петрова, Управник на Дирекција за големи даночни обврзници
  • Елена Јанева Димова - Управник на Регионална Дирекција Скопје
  • Претставници на средствата за јавно информирање
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија