Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ПО ПОВОД АНТИ-КРИЗНИТЕ МЕРКИ КОИ ГИ СПРОВЕДУВА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ
Петок, 08.05.2020 11:00 - 11:30, ул.12-та Ударна Бригада бр.2-а (до зградата на ССМ)

Управата за јавни приходи известува дека на ден 08.05.2020 година (петок) со почеток во 11.00 часот пред платото на Дирекцијата за големи даночни обврзници што се наоѓа на ул.12-та Ударна Бригада бр.2-а (до зградата на ССМ) Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод Владините мерки кои се спроведуваат преку Управата за јавни приходи.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија