Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Прес конференција за медиуми- технички можности за остварување на правото на поврат на ДДВ за физички лица
Понеделник, 01.07.2019 11:00 - 11:30, во Регионална Дирекција Скопје (зграда до ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на прес конференција на којашто ќе бидат презентирани техничките можности преку коишто граѓаните ќе може да го користат правото на поврат на 15% од износот на платениот ДДВ.

Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Регионална Дирекција Скопје (зграда до ЗОИЛ) на 01 јули 2019 година (понеделник) со почеток во 11 часот.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија