Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Настан за медиуми ,,Предавање и пуштање во употреба на Системот за проценка на ризик - донација на Австриска агенција за развој“
Четврток, 08.11.2018 10:45 - 12:00, во Управа за јавни приходи – 2ри кат (Комплекс Банки)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите да го проследат Настанот на кој ќе биде претставен новиот Систем за проценка на ризици кој што е Донација на Австриската агенција за развој од Австрија.

Директорката на Управата за јавни приходи ќе даде кратка изјава на медиумите во 10,45 часот во врска со Донацијата од Агенцијата за развој на Австрија и Системот за проценка на ризик.

Настанот ќе се одржи на 08.11.2018 година (четврток), со почеток во 10:45 - 12:00, во Управа за јавни приходи – 2ри кат (Комплекс Банки).

Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директор на Управа за јавни приходи
  • Едуард Сиволд – Управен директор во wedoIT - solutions од Австрија
  • Кристијан Руп – Претставник на платформата за дигитална Австрија во Федералното Министерство на Австрија за Дигитални и Економски работи
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (99 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија