Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
БРИФИНГ ЗА МЕДИУМИ „ГРАЃАНИ – НАВРЕМЕ РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА СИСТЕМОТ Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК E-PDD.UJP.GOV.MK“
Среда, 12.09.2018 11:00 - 12:00, во Контакт центар на УЈП (зграда до ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на брифинг на тема „Граѓани – Навреме регистрирајте се на системот е-Персонален данок e-pdd.ujp.gov.mk“ на кој ќе бидат презентирани новините во врска со Годишната даночна пријава, односно законската обврска на граѓаните да ја потврдат точноста или да ги корегираат податоците од пополнетата Годишна даночна пријава од УЈП.

Настанот ќе се одржи на 12.09.2018 година (среда), со почеток во 11.00 часот, во Контакт центар на УЈП (зграда до ЗОИЛ).
По завршувањето на настанот, претставниците на УЈП ќе дадат изјави и ќе одговараат на прашања на медиумите.

Список на учесници
  • Мухедин Авдиќ - Раководител на сектор за услуги на даночни обврзници и даноци
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија