Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
Конференција за медиуми „УЈП ќе добива електронски податоци од банките заради издавање на предпополнета Годишна даночна пријава“
Сабота, 11.08.2018 12:00 - 12:30, Контакт центар на УЈП

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

Список на учесници
  • Сања Лукаревска, Директорка на УЈП
  • Елена Петрова, Проект координатор
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија