Memorandum_mk
Конференција за медиуми „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“
Понеделник, 11.06.2018 11:15 - 11:45, Управа за јавни приходи – Контакт центар (зграда до ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги покануваат претставниците на медиумите на заедничката пресконференција на тема „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“ на која ќе бидат презентирани реформите и новините во делот на персоналниот данок за граѓаните кои остваруваат приходи од земјоделска дејност.

Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Контакт центар (зграда до ЗОИЛ), на 11 јуни 2018 година (понеделник), во 11.15 часот.


ФОТОГАЛЕРИЈА

       

 

ВИДЕО

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директорка на Управа за јавни приходи
  • Љупчо Николовски - Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (347 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија