Memorandum_mk
Конференција за медиуми - Вработени во УЈП “амнестирале“ даночни обврзници од плаќање на данок
Понеделник, 21.08.2017 11:30 - 12:00, Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат

Ги покануваме претставниците на медиумите на прес конференцијата на тема - Вработени во УЈП “амнестирале“ даночни обврзници од плаќање на данок.
Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат, на 21.08.2017 / понеделник, со почеток од 11.30 часот.

ВИДЕО
 
Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

ФОТОГАЛЕРИЈА    
     
     
     

 

Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директорка на УЈП
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија