Memorandum_mk
Новата директорка на УЈП најави голема даночна реформа
11.07.2017

Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија