Memorandum_mk
ПРЕДАВАЊЕ НА ДИРЕКТОРКАТА ЛУКАРЕВСКА НА ИНСТИТУТОТ „ЈУРИДИКА ПРИМА“
31.10.2017

(Скопје, 31.10.2017) На покана на Институтот за правно-економски истражувања и едукација „Јуридика Прима“ Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска одржа предавање на тема „Новини и актуелности во работењето на Управата за јавни приходи. Дали е потребна даночна реформа?“.

Jprima1_thumb   Jprima2_thumb          
 
         
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија